និស្សិតជំនាញសាកវប្បកម្ម នៃមហាវិទ្យាល័យកសិកម្ម និងកែច្នៃអាហារ នៃសាកលវិទ្យាល័យជាតិបាត់ដំបង ធ្វេីការស្រាវជ្រាវលើបច្ចេកទេសដាំដុះដំណាំប៉េងប៉ោះឆឺរី និងដំណាំត្រសក់ផ្អែម ដើម្បីបង្កេីនទិន្នផល​ និងគុណភាព ព្រមទាំងកាត់បន្ថយថ្លៃដើមនៃផលិតកម្ម តាមរយៈការប្រើប្រាស់ជីសរីរាង្គ។ ៩ មករា ២០២៥

Facebook

ឆ្លើយ​តប

អាសយដ្ឋាន​អ៊ីមែល​របស់​អ្នក​នឹង​មិន​ត្រូវ​ផ្សាយ​ទេ។ វាល​ដែល​ត្រូវ​ការ​ត្រូវ​បាន​គូស *