និស្សិតជំនាញទេសចរណ៍ជំនាន់ទី១៩ នៃមហាវិទ្យាល័យគ្រប់គ្រងពាណិជ្ជកម្ម និងទេសចរណ៍ បានអនុវត្តផ្ទាល់ចេញពីទ្រឹស្តីដែលបានសិក្សានៅក្នុងថ្នាក់លើមុខវិជ្ជា Food Production ដែលបានដឹកនាំ និងណែនាំដោយគ្រូជំនាញ លើមុខម្ហូបដូចជា៖
១. របៀបធ្វើសំបកណែមបំពងឬសំបកណែមស្រួយ
២.របៀបធ្វើJam
3.របៀបធ្វើញំ ណែមឆៅឬកួង និងBBQ
👉នៅក្នុងសាកលវិទ្យាល័យជាតិបាត់ដំបង និស្សិតត្រូវបានផ្ដល់ឱកាសជានិច្ច។

Facebook

ឆ្លើយ​តប

អាសយដ្ឋាន​អ៊ីមែល​របស់​អ្នក​នឹង​មិន​ត្រូវ​ផ្សាយ​ទេ។ វាល​ដែល​ត្រូវ​ការ​ត្រូវ​បាន​គូស *