និស្សិតជំនាញទេសចរណ៍ជំនាន់ទី១៩ នៃមហាវិទ្យាល័យគ្រប់គ្រងពាណិជ្ជកម្ម និងទេសចរណ៍ បានអនុវត្តផ្ទាល់ចេញពីទ្រឹស្តីដែលបានសិក្សានៅក្នុងថ្នាក់លើមុខវិជ្ជា Food Production ដែលបានដឹកនាំ និងណែនាំដោយគ្រូជំនាញ លើមុខម្ហូបដូចជា៖
១. របៀបធ្វើសំបកណែមបំពងឬសំបកណែមស្រួយ
២.របៀបធ្វើJam
3.របៀបធ្វើញំ ណែមឆៅឬកួង និងBBQ
👉នៅក្នុងសាកលវិទ្យាល័យជាតិបាត់ដំបង និស្សិតត្រូវបានផ្ដល់ឱកាសជានិច្ច។
![](https://nubb.edu.kh/wp-content/uploads/2024/12/photo_1_2024-12-26_11-16-05-1024x768.jpg)
![](https://nubb.edu.kh/wp-content/uploads/2024/12/photo_2_2024-12-26_11-16-05-768x1024.jpg)
![](https://nubb.edu.kh/wp-content/uploads/2024/12/photo_3_2024-12-26_11-16-05-1024x768.jpg)
![](https://nubb.edu.kh/wp-content/uploads/2024/12/photo_4_2024-12-26_11-16-05-1024x768.jpg)
![](https://nubb.edu.kh/wp-content/uploads/2024/12/photo_5_2024-12-26_11-16-05-768x1024.jpg)
![](https://nubb.edu.kh/wp-content/uploads/2024/12/photo_6_2024-12-26_11-16-05-1024x768.jpg)
![](https://nubb.edu.kh/wp-content/uploads/2024/12/photo_7_2024-12-26_11-16-05-768x1024.jpg)
![](https://nubb.edu.kh/wp-content/uploads/2024/12/photo_8_2024-12-26_11-16-05-576x1024.jpg)