កាលពីថ្ងៃទី៥ ខែកក្កដា ឆ្នាំ២០២៤ កម្មវិធី ‘ហត្ថានិស្សិត’ ត្រូវបានប្រារព្វឡើងនៅសាលមហានគរ នៃសាកលវិទ្យាល័យជាតិបាត់ដំបង ដើម្បីជ្រើសរើសជ័យលាភីលេខ១ លេខ២ និងលេខ៣ ចេញពីការប្រកួតប្រជែងគំនិតអាជីវកម្មរបស់និស្សិតជំនាញកែច្នៃអាហារ និងសហគ្រីន ចំនួន ៦ ក្រុម។
ជាលទ្ធផល៖
ជ័យលាភីលេខ១៖ ក្រុមនិស្សិតកែច្នៃប្រេងរមៀត
ជ័យលាភីលេខ២៖ ក្រុមសហគ្រីនកែច្នៃចេកណាំវ៉ា 5 in 1
ជ័យលាភីលេខ៣៖ ក្រុមនិស្សិតកែច្នៃប្រេងដូងត្រជាក់






