សាកលវិទ្យាល័យជាតិបាត់ដំបង សហការជាមួយសាកលវិទ្យាល័យល្បីៗនៅប្រទេសជប៉ុនចំនួន៣​ រួមមាន៖​ សាកលវិទ្យាល័យហ្វូគុ (University of Fukui) សាកលវិទ្យាល័យហ៊ីរ៉ូស៊ីម៉ា (University of Hirosshima) និងសាកលវិទ្យាល័យពហុបច្ចេកទេសតូក្យូ (Tokyo Polytechnic University) នៃប្រទេសជប៉ុន នឹងរៀបចំកម្មវិធីបទបង្ហាញរបស់អ្នកស្រាវជ្រាវជប៉ុន និងអ្នកស្រាវជ្រាវសាកលវិទ្យាល័យជាតិបាត់ដំបងលើ៖ “សមាហរណកម្មវិស័យបច្ចេកវិទ្យា និងអេឡិចត្រូនិកក្នុងកសិកម្ម / Agriculture Science and Life Mechatronics” នៅថ្ងៃទី១០ ខែមិថុនា ឆ្នាំ២០២៤ ចាប់ពីម៉ោង ៨:០០ ព្រឹកតទៅ នៅបន្ទប់បាណន់ ជាន់ផ្ទាល់ដី។ សម្រាប់លោកគ្រូ អ្នកគ្រូ អ្នកស្រាវជ្រាវ បុគ្គលិក និស្សិត និងសាធារណ:អាចចូលរួមសិក្ខាសាលានេះដោយសេរី (មានអាហារសម្រន់ជូន)។

សម្រាប់ព័ត៌មានលម្អិតសូមទំនាក់ទំនង៖053 952 905 | 012 711 866 | 010 711 866 | E-mail: [email protected]

ឆ្លើយ​តប

អាសយដ្ឋាន​អ៊ីមែល​របស់​អ្នក​នឹង​មិន​ត្រូវ​ផ្សាយ​ទេ។ វាល​ដែល​ត្រូវ​ការ​ត្រូវ​បាន​គូស *