នាថ្ងៃព្រហស្បតិ៍-សុក្រ ១រោច-២រោច ខែពិសាខឆ្នាំរោង ឆស័ក ព.ស.២៥៦៨ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី២៣-២៤ ខែឧសភា ឆ្នាំ២០២៤ លោកគ្រូ អ្នកគ្រូ និងបុគ្គលិកមហាវិទ្យាល័យកសិកម្ម និងកែច្នៃអាហារ នៃសាកលវិទ្យាល័យជាតិបាត់ដំបង បានដឹកនាំនិស្សិតជំនាញកែច្នៃអាហារ ជំនាន់ទី១៧ និងទី១៨ ចុះទស្សនកិច្ចសិក្សានៅក្រុមហ៊ុន ស៊ីភី ខេមបូឌា សិប្បកម្មជីលីណា និងកសិដ្ឋានគិរីសួរគ៌ ដើម្បីសិក្សាស្វែងយល់ពីខ្សែរសង្វាក់ផលិតកម្ម ការគ្រប់គ្រង់អាជីវកម្មអាហារ និងការស្វែងយល់ពីឱកាសទីផ្សារ នៅរាជធានីភ្នំពេញ ខេត្តកំពង់ស្ពឺ និងខេត្តតាកែវ។

Facebook

ឆ្លើយ​តប

អាសយដ្ឋាន​អ៊ីមែល​របស់​អ្នក​នឹង​មិន​ត្រូវ​ផ្សាយ​ទេ។ វាល​ដែល​ត្រូវ​ការ​ត្រូវ​បាន​គូស *