———————–
ថ្ងៃសុក្រ ៧រោច ខែភទ្របទ ឆ្នាំថោះ បញ្ចស័ក ព.ស. ២៥៦៧
ត្រូវនឹងថ្ងៃទី៦ ខែតុលា ឆ្នាំ២០២៣នេះ សាកលវិទ្យាល័យជាតិបាត់ដំបង បានរៀបចំ “កម្មវិធីប្រកួតប្រជែង កសិ-ម្ហូបអាហារ ឆ្នាំ២០២៣” ក្រោមគម្រោងគាំទ្រដោយសហគ្រិនខ្មែរ(Khmer Enterprise) បានរកឃើញក្រុមឆ្នើម ៣ក្រុម ក្នុងវគ្គផ្តាច់ព្រ័ត្រ។ កម្មវិធីនេះត្រូវបានធ្វើឡើងក្រោមអធិបតីភាពដ៏ខ្ពង់ខ្ពស់ ឯកឧត្តម សុខ ឃន សាកលវិទ្យាធិការនៃសាកលវិទ្យាល័យជាតិបាត់ដំបង ព្រមទាំងគណៈកម្មការវាយតម្លៃដែលអញ្ជើញមកពីស្ថាប័នជំនាញ មន្ទីរ និងសហគ្រាសផងដែរ។
ជ័យលាភីទាំង ៣ក្រុមនៃកម្មវិធីនេះបានទៅលើ៖
១. ជ័យលាភីលេខ១ បានទៅលើក្រុម នាងរមៀត(ប្រេងរមៀត)
២. ជ័យលាភីលេខ២ បានទៅលើក្រុម ផង់(គ្រឿងការីខ្មែរ)
៣. ជ័យលាភីលេខ៣ បានទៅលើក្រុម ម៉ាល់ធីហ្វូត(ខ្ទិះដូងកំប៉ុង)
——————————–
ភ្ជាប់ទំនាក់ទំនងជាមួយយើង:
– Facebook: National University Of Battambang – NUBB
– Tiktok: www.tiktok.com/@nubb.cambodia
– Telegram: t.me/nubbedukh
– IG: instagram.com/nubb.cambodia/
– YouTube:
– Website: www.nubb.edu.kh