———————–

ថ្ងៃសុក្រ ៧រោច ខែភទ្របទ ឆ្នាំថោះ បញ្ចស័ក ព.ស. ២៥៦៧

ត្រូវនឹងថ្ងៃទី៦ ខែតុលា ឆ្នាំ២០២៣នេះ សាកលវិទ្យាល័យជាតិបាត់ដំបង បានរៀបចំ “កម្មវិធីប្រកួតប្រជែង កសិ-ម្ហូបអាហារ ឆ្នាំ២០២៣” ក្រោមគម្រោងគាំទ្រដោយសហគ្រិនខ្មែរ(Khmer Enterprise) បានរកឃើញក្រុមឆ្នើម ៣ក្រុម ក្នុងវគ្គផ្តាច់ព្រ័ត្រ។ កម្មវិធីនេះត្រូវបានធ្វើឡើងក្រោមអធិបតីភាពដ៏ខ្ពង់ខ្ពស់ ឯកឧត្តម សុខ ឃន សាកលវិទ្យាធិការនៃសាកលវិទ្យាល័យជាតិបាត់ដំបង ព្រមទាំងគណៈកម្មការវាយតម្លៃដែលអញ្ជើញមកពីស្ថាប័នជំនាញ មន្ទីរ និងសហគ្រាសផងដែរ។

ជ័យលាភីទាំង ៣ក្រុមនៃកម្មវិធីនេះបានទៅលើ៖

១. ជ័យលាភីលេខ១ បានទៅលើក្រុម នាងរមៀត(ប្រេងរមៀត)

២. ជ័យលាភីលេខ២ បានទៅលើក្រុម ផង់(គ្រឿងការីខ្មែរ)

៣. ជ័យលាភីលេខ៣ បានទៅលើក្រុម ម៉ាល់ធីហ្វូត(ខ្ទិះដូងកំប៉ុង)

——————————–

ភ្ជាប់ទំនាក់ទំនងជាមួយយើង:

– Facebook: National University Of Battambang – NUBB

– Tiktok: www.tiktok.com/@nubb.cambodia

– Telegram: t.me/nubbedukh

– IG: instagram.com/nubb.cambodia/

– YouTube:

– Website: www.nubb.edu.kh

Facebook

ឆ្លើយ​តប

អាសយដ្ឋាន​អ៊ីមែល​របស់​អ្នក​នឹង​មិន​ត្រូវ​ផ្សាយ​ទេ។ វាល​ដែល​ត្រូវ​ការ​ត្រូវ​បាន​គូស *