នៅថ្ងៃអាទិត្យ ៣កើត ខែភទ្របទ ឆ្នាំថោះ បញ្ចស័ក ព.ស.២៥៦៧ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី១៧ ខែកញ្ញា ឆ្នាំ២០២៣នេះ មហាវិទ្យាល័យកសិកម្ម និងកែច្នៃអាហារ នៃសាកលវិទ្យាល័យជាតិបាត់ដំបង បានរៀបចំកម្មវិធីវគ្គពាក់កណ្តាលផ្តាច់ព្រ័ត្រ ប្រកួតប្រជែង កសិ-ម្ហូបអាហារ ២០២៣ (Agri-Food Challenge 2023) ក្រោមអធិបតីភាពដ៏ខ្ពង់ខ្ពស់ ឯកឧត្តម សុខ ឃន សាកលវិទ្យាធិការនៃសាកលវិទ្យាល័យជាតិបាត់ដំបង ដែលកម្មវិធីនេះសហការរៀបចំ និងគាំទ្រដោយសហគ្រិនខ្មែរ (Khmer Enterprise)។ កម្មវិធីនេះអនុញ្ញាតអោយនិស្សិតជំនាញកែច្នៃអាហារចំនួន១២ក្រុម បានបង្ហាញផលិតផលរបស់ខ្លួន និងបញ្ចេញគំនិតអាជីវកម្ម លើកឡើងក្នុងការប្រកួប្រជែងបន្តទៅវគ្គបន្ទាប់។

សូមអបអរសារទរដល់ក្រុមនិស្សតិចំនួន ៨ក្រុម ទទួលបានជ័យលាភីបន្តទៅវគ្គផ្តាច់ព្រ័ត្រ៖

ចំណាត់ថ្នាក់លេខ១៖ ក្រុមផង់​ (គ្រឿងការីខ្មែរ)

ចំណាត់ថ្នាក់លេខ២៖ ក្រុមនាងរមៀត (ប្រេងរមៀត)

ចំណាត់ថ្នាក់លេខ៣៖ ក្រុមវីហ្វូត (បុកអំព្រឹកសម្ងួត)

ចំណាត់ថ្នាក់លេខ៤៖ ក្រុមរុក្ខា (សាច់ក្រកបន្លែ)

ចំណាត់ថ្នាក់លេខ៥៖ ក្រុមម៉ាល់ធីហ្វូត (ខ្ទិះដូងកំប៉ុង)

ចំណាត់ថ្នាក់លេខ៦៖ ក្រុមវីរបុរសត្នោត​​ (ត្នោតកំប៉ុង)

ចំណាត់ថ្នាក់លេខ៧៖ ក្រុមអនុស្សារ​ (មីពោត)

ចំណាត់ថ្នាក់លេខ៧៖ ក្រុមណម (នំបញ្ចុកសម្ងួត)

សូមរង់ចាំវគ្គផ្តាច់ព្រ័ត្រស្វែងរកម្ចាស់ជ័យលាភីចំនួន ៣ក្រុម នាពេលខាងមុខឆាប់ៗនេះ។

Facebook

ឆ្លើយ​តប

អាសយដ្ឋាន​អ៊ីមែល​របស់​អ្នក​នឹង​មិន​ត្រូវ​ផ្សាយ​ទេ។ វាល​ដែល​ត្រូវ​ការ​ត្រូវ​បាន​គូស *