………………………………….
ស្ថិតក្រោមគម្រោងកែលម្អការអប់រំឧត្តមសិក្សា (HEIP)៖ កម្មវិធីអប់រំថ្នាក់បរិញ្ញាបត្រចំនួន ៣ ជំនាញ រួមមាន៖ ជំនាញសាកវប្បកម្ម (Horticulture) ជំនាញវិទ្យាសាស្រ្តសត្វ (Animal Science) និងជំនាញកែច្នៃអាហារ (Food Processing) របស់មហាវិទ្យាល័យកសិកម្ម និងកែច្នៃអាហារនៃសាកលវិទ្យាល័យជាតិបាត់ដំបងត្រូវបានវាយតម្លៃដោយអន្តរជាតិ ក្រោយពីបានកែលម្អឲ្យឆ្លេីយតបទៅនឹងទីផ្សារការងារនៅកម្ពុជាក្រោមការជួយជ្រោមជ្រែងពីដៃគូនៅសាកលវិទ្យាល័យឧប៊ុនរាជធានី(UBU) ព្រះរាជាណាចក្រថៃ និងសាកលវិទ្យាល័យរដ្ឋផែនស៊ីវិញ៉ា(PennState) សហរដ្ឋអាមេរិក នាពេលកន្លងមក។