………………………………….

ស្ថិតក្រោមគម្រោងកែលម្អការអប់រំឧត្តមសិក្សា (HEIP)៖​ កម្មវិធីអប់រំថ្នាក់បរិញ្ញាបត្រចំនួន​ ៣​ ជំនាញ​ រួមមាន​៖ ជំនាញសាកវប្បកម្ម​ (Horticulture) ជំនាញវិទ្យាសាស្រ្តសត្វ​ (Animal Science) និង​ជំនាញកែច្នៃអាហារ​ (Food Processing) របស់មហាវិទ្យាល័យកសិកម្ម និងកែច្នៃអាហារនៃសាកលវិទ្យាល័យជាតិបាត់ដំបងត្រូវបានវាយតម្លៃដោយអន្តរជាតិ​ ក្រោយពីបានកែលម្អឲ្យឆ្លេីយតបទៅនឹងទីផ្សារការងារនៅកម្ពុជាក្រោមការជួយជ្រោមជ្រែងពីដៃគូនៅសាកលវិទ្យាល័យឧប៊ុនរាជធានី​(UBU) ព្រះរាជាណាចក្រថៃ​ និងសាកលវិទ្យាល័យរដ្ឋផែនស៊ីវិញ៉ា​(PennState) សហរដ្ឋអាមេរិក នាពេលកន្លងមក។

Facebook

ឆ្លើយ​តប

អាសយដ្ឋាន​អ៊ីមែល​របស់​អ្នក​នឹង​មិន​ត្រូវ​ផ្សាយ​ទេ។ វាល​ដែល​ត្រូវ​ការ​ត្រូវ​បាន​គូស *